About us

Dit ben ik!

Andrea van Meijl – Bots, 31 jaar getrouwd en moeder van twee kindjes.

In 2010 afgestuurd als basisschool leerkracht, in 2012 afgestuurd als Master Leren en Innoveren en in 2019 afgestudeerd voor de tweede-graads bevoegdheid voor docent wiskunde. Naast al mijn studies en werkzaamheden in het onderwijs heb ik enkele jaren gewerkt als familiefotograaf en later als kinderfotograaf.

Mijn hart ligt in het onderwijs en het ontwikkelen/innoveren, maar mijn passie voor fotografie valt niet te ontkennen. Fotografie en beeldmateriaal gebruik ik als ondersteuning bij mijn lessen en mijn creativiteit gebruik ik bij het creëren van uitdagende opdrachten. 

Als moeder en vrouwtje van twee honden ervaar ik hoe belangrijk het is om de mooie en dierbare momenten in ons leven vast te leggen als herinnering voor later. Ons huis is op verschillende plaatsen met verschillende materialen mooi gedecoreerd met foto en beeldmateriaal, dit maakt ons huis ook echt onze eigen persoonlijke plek waar wij gelukkig kunnen zijn. 

Het is voor mij erg belangrijk mijn passie en creativiteit kwijt te kunnen en dit wil ik niet alleen voor mezelf houden, vanuit deze gedachten is in 2015 Picture Creation opgestart. Om niet alleen onszelf, vrienden en familie blij te maken met mijn werk, maar ook u en uw naasten.